Jalkapallokoulu 2017

Ajankohtaista: Jalkapallokoulun jatkoksi perustetaan harjoitusryhmä 2010-2013 syntyneille. Ryhmään otetaan 25 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Harjoitukset kerran viikossa 13.7. klo 18 alkaen Laurinkylän kaukalossa. Ryhmä on täynnä, mutta varasijoille voi halutessaan ilmoittautua.

Ilmoittautumislomake

Lasten jalkapallokoulu ti ja to klo 18 Laurinkylän liikuntapuiston kaukalolla. 

  • Jalkapallokoulu on tarkoitettu 4-8-vuotiaille lapsille
  • Jalkapallokoulu koostuu kymmenestä tunnin ohjauskerrasta ja se maksaa 60€
  • Jalkapallokoulua pidetään kahdesti viikossa tiistaisin ja torstaisin klo 18-19 Laurinkylän kaukalolla. 
  • Ohjauksesta vastaavat Petteri Puttonen ja Joonas Kesti.
  • Lasten vanhempien toivotaan osallistuvan mahdollisuuksien mukaan apuohjaajiksi.
  • Kisan jalkapallokouluun mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kun koulu on täynnä, ilmoitamme siitä erikseen Lievestuoreen Kisan facebookin ja kotisivujen kautta.

Mukaan ensimmäiselle kerralle tarvitset juomapullon ja liikuntavarusteet. Jokainen lapsi saa ensimmäisellä kerralla oman pallon ja juomapullon. Jalkapallokoulun hintaan kuuluu myös Kisan jalkapallojoukkueiden pelipaita. Paita saadaan painosta kesäkuun aikana.

Ensimmäisillä ohjauskerroilla tarkistamme vielä osallistumisen ja annetut tiedot. Mikäli lapsenne ei haluakkaan jatkaa ensimmäisten ohjauskertojen jälkeen jalkapallokoulussa, ei siitä tule kustannuksia perheelle. Ensimmäisen viikon jälkeen pelipaitatilaukset lähtevät eteenpäin ja laskut lähetetään sähköpostitse huoltajille.

Palloterveisin,

Janne Nummela