NIUKAT TAPPIO JATKUIVAT - ei tunnu reilulta

Kisa palasi kotiotteluiden pariin, kun Puijon Pesis saapui kotijoukkueen vieraaksi Laurinkylään. Ensimmäisellä jaksolla Kisa loi tilanteita mukavasti ja juoksujakin tehtiin vastustajan kanssa tasatahtiin, jonka jälkeen jakson päätöslukemiksi kirjattiin oikeudenmukaiset 3-3.

Toisen jakson alkajaisiksi vierasjoukkue siirtyi juoksun johtoon, mutta Kisa vastasi omalla tasoittavallaan kolmen juoksun arvoisesti. Etenkin Kasperi Laasosen takakentän puhkaisu oli komeaa katseltavaa. Tämän jälkeen ote sisäpelistä kuitenkin hieman herpaantui, eikä lisäjuoksuilla seuraavissa vuoroissa juhlittu. Ottelun ratkaisu nähtiin viimeisessä vuoroparissa, kun Puijon Waltteri Hämäläinen kotiutti kahdella palolla ja viimeisenä lyöjänä täysin vastustamattomilla merkatuilla välilyönneillä kahdesti peräkkäin. Sama mies lisäsi Puijon johtolukemia vielä kertaalleen ja kotijoukkue lähti viimeiseen sisävuoroon kahden juoksun taka-ajoasemasta. Miika Keski-Petäjän kunnari tyhjään kenttään kahden palon tilanteessa toi Kisan vielä juoksun päähän ja taistelemaan pisteistä. Tasoitusjuoksu jäi kuitenkin haaveeksi, kun Jaakko Heikkisen mallikas tappikupperi päättyi syöksykopin jälkeen puijolaisten räpylään.

Henkisesti kisalaisia koetellaan nyt kovasti, sillä tappio numeroin 1-0 oli jo neljäs peräkkäinen. Pelillisesti suunta on viime peleissä ollut kuitenkin parempi ja kun aurinkokin nousi seuraavana aamuna jälleen normaalisti, niin taistelu jatkuu! :) Kisapoikien seuraava suunta on toistamiseen Siilinjärvelle, kun sarjakärjestä otetaan mittaa tulevana sunnuntaina.

Otteluisäntä TJ Katsastus

Kuvateksti