TAPPIOPUTKI POIKKI - KISALLE VAPAUTTAVA VOITTO

Keskiviikko toi Kisan miehistölle kauan kaivatun tuloksen, kun kotiottelu Pöytyää vastaan päättyi keltapaitojen iloisiin voittojuhliin. Loppulukemat Laurinkylän kentällä kirjattiin 2-1 s (4-3, 1-6, 4-1). Voitto oli lievestuoreelaisille ensimmäinen yli kuukauteen.

Kisa palasi voittokantaan pitkän kaavan kautta. Tukalassa helteessä pelattu ottelu venyi supervuoroon, jossa paluun pelikentille tehnyt jokeritykki Olli Kiiveri ja loistokautta pelaava Miika Keski-Petäjä ratkaisivat voiton läpilyönneillään.

Ottelun avausjaksolla Kisa esitti upean nousun, kun se kampesi päätösvuorossa kolmen juoksun takaa rinnalle ja ohi. Mailan varressa kunnostautuivat Ville Rauhala, Kiiveri, Ville Viljanmaa ja Iiro Hyvönen.

Toisella jaksolla isäntien sisäpeli takkusi, ja hyvin lyönyt vastustaja karkasi selvään voittoon. Kisa onnistui kuitenkin supervuoron ratkaisuhetkillä hienosti ja marssi henkisesti vapauttavaan ja ansaittuun voittoon.

Kotijoukkueen parhaina palkittiin supervuoron sankarit Keski-Petäjä ja Kiiveri. Kauden ensimmäisen ottelunsa pelanneen Kiiverin paluu pelikentille oli upea: tuloksena neljä onnistunutta kotiutusta.

Kisan runkosarja jatkuu lauantaina vierasottelulla Vähässäkyrössä. Seuraavassa kotiottelussaan Kisa kohtaa puolestaan Tampereen. Ensi viikon torstaina pelattava ottelu pelataan Jyväskylän Hippoksella klo 18.30. Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Hutunkeitto

Avausheitto Tervasjoen metalli