PISTE LAIHA LOHTU

Kisa palasi kolmen vierasottelun jälkeen kotimaisemiin, jossa viime sunnuntaina vastaan asettui Ylivieskan Kuula. Ensimmäinen jakso oli molemmin puolin hermostunutta ja virheiden sävyttämää peliä. Jakso ratkesi kuitenkin Kasperi Laasosen upeaan 3-luukkupommiin, jonka seurauksena Kisa karkasi loppuun saakka kestäneeseen kahden juoksun voittoon lukemin 4-2.

Toisen jakson aluksi Kisa sai huonoja uutisia, kun lukkari Keski-Petäjä loukkasi itseään syöksyessään näpin perään. Keski-Petäjä jatkoi syöttämistä, mutta sisäpeliin haettiin uutta koostumusta vaihtoja kierrättämällä. Kotijoukkue pystyikin luomaan mukavasti tilanteita, mutta kotiuttaminen oli edelleen haastavaa. Jakso niukasti Kuulalle 3-2.

Supervuorossa Kisa pääsi omalla tasoittavallaan yrittämään voittojuoksua, mutta Kuulan ulkokenttä kesti painostuksen. Kotiutuslyönneillä vierasjoukkue onnistui kolmesti ja takaa-ajajaksi joutunut kotijoukkue vain kahdesti, joten kotiutuskisa Ylivieskalle 3-2 ja koko ottelu lukemin 2-1.

Kisan parhaina palkittiin ensimmäisen jakson ratkaissut Laasonen, sekä vakuuttavasti kentälle mennyt etenijäjokeri Ilkka Ylitalo. Kisan kotiottelut jatkuvat ensi sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu Sotkamon Jymyn kakkosjoukkue

Otteluisäntä Laukaanhovi

Hutunkeitto

Kuvat Ismo Karttunen