TIUKKA TUOMIO KUUMENSI TUNTEET - KISALLE NIUKKA TAPPIO PÖYTYÄLLÄ

Keltapaidoille jäi harmittavasti luu käteen, kun tiistai-illan vieraspeli Pöytyällä päättyi niukkaan tappioon. Kotijoukkue korjasi tasaisesta väännöstä pisteet lukemin 1-0 (1-0, 1-1).

Pöytyä karkasi avausjaksolla voittoon, kun se sai jakson ainokaisensa väliin painuneella onnenkantamoisella. Kisa pelasi muuten vahvaa ulkopeliä, mutta sisäpeli oli edellisten otteluiden tavoin vaisua ja takaa-ajo jäi lopulta piippuun.

Toisella jaksolla Pöytyä karkasi taas johtoon väliin painuneella lyönnillä. Kokoonpanomuutoksia tauolla tehnyt Kisa taisteli ulkokentällä mallikkaasti, ja jakson kolmannessa vuorossa myös kuparinen saatiin rikki harhaheiton turvin. Kotipesään kirmasi Ilkka Ylitalo.

Kisa onnistui viimeisessä vuorossa rakentamaan vielä ajolähdön ja juoksukin oli varsin lähellä. Tiukkaakin tiukempi pesäkilpa kotipesän kynnyksellä päätti kuitenkin ottelun. Tuomarien tuima ratkaisu aiheutti parran pärinää Kisan riveissä, mutta tuomio ei muuttunut ja kaksi sarjapistettä jäivät Pöytyälle.

Kisan parhaana ottelussa palkittiin Iiro Hyvönen. Kakkospalkinnon pokkasi Miika Keski-Petäjä. Kisan pelit jatkuvat ensi viikon perjantaina, jolloin joukkue matkustaa Siilinjärvelle.