KISALLE JÄLLEEN 1-0 TAPPIO

Kisa jatkoi pelejään lyhyen kesätauon jälkeen sarjakärki Siilinjärven vieraana. Ensimmäisen jakson ratkaisu nähtiin toisessa vuorossa, kun kotijoukkue takoi sisävuorollaan peräti 11 juoksua. Kapellimestarina toimi kaksi kertaa pajatson tyhjentänyt Samu Vainikainen, jonka sivallusten saattelemana jakso lopulta kotijoukkueelle 13-0.

Toiselle jaksolle Kisa nosti tasoaan niin sisällä kuin ulkonakin. Kisa siirtyi toisessa vuorossa jo 2-0 johtoon, kun Akseli Saukkola ja Ilkka Ylitalo onnistuivat kotiutuksissaan. SiiPe nousi seuraavassa vuorossa ohi, mutta Kisa vastasi tasoittavallaan Saukkolan onnistuessa toistamiseen. Viimeisessä vuorossa kotijoukkue teki 4-3 johtojuoksun, mutta Kasperi Laasosen läpilyönti tasoittavalla nosti Kisan jälleen rinnalle. Voittojuoksuakin päästiin vielä yrittämään, mutta jakso päättyi lopulta tasan, ja kentällä nähtiin kaksi pettynyttä joukkuetta pisteiden jäädessä Siilinjärvelle lukemin 1-0 (13-0, 4-4).

Kisan parhaana palkittiin lukkari Keski-Petäjä sekä kahdesti kotiuttanut Saukkola. Myös Iiro Hyvösen otteet linjassa olivat mainitsemisen arvoiset. Kokonaisuudessaan vierasjoukkueen pelaaminen toisella jaksolla oli parasta kisapesistä pitkään aikaan ja jaksovoitto sarjakärjestä oli todella lähellä. Lievestuoreen pelit jatkuvat ensi keskiviikkona, kun kylään saapuu Puijon Pesis. Peli alkaa Laurinkylän kentällä klo 18.00.