Kaksi juniorisalibandyjoukkuetta lopettaa toimintansa kauden 2021-2022 päättyessä

27.8.2022

2008-2010 syntyneiden salibandyjoukkue päätti lopettaa toiminnan tähän kauteen. Joukkueen toimihenkilöt tiedottivat joukkuetta jo aiemmin asiasta. Ryhmän ikärakenne on sellainen, että kilpailutoimintaa on jatkossa hankala toteuttaa ja toisaalta höntsäily ei tuntunut mielekkäältä vaihtoehdolta. Innokkaat säbäilijät eivät kuitenkaan jää tyhjän päälle, sillä sekä Laukaa King's, että O2 Jyväskylä toivottivat Kisasta mahdollisesti siirtyvät pelaajat tervetulleiksi porukkaan. 2008-2010-joukkueen toimihenkilöt toivovat, että kaikki ne, jotka haluavat vielä kehittyä säbässä, löytävät tiensä uuteen joukkueeseen. Seuran johtokunta haluaa kiittää joukkuetta luotsanneita Jakkea, Joonasta, Johannaa ja Sonjaa sekä vuosien varrella valmennusvastuuta jakaneita muita aikuisia.

2011-2012 syntyneiden salibandyjoukkue joutui päättämään toimintansa toimihenkilöiden puuttumisen vuoksi. Kisan toiminta perustuu vapaaehtoisten aikuisten (valmentajien ja jojojen) aktiivisuudelle ja toiminnalle ei ole edellytyksiä, ellei joukkueella ole riittävän montaa aikuista ohjaamassa/valmentamassa. Lisäksi juniorijoukkueilla tulee olla joukkueenjohtaja. Kiitos joukkueen toiminnasta viime vuosina vastanneet Auli, Laura, Mika ja Tomi sekä muut toimihenkilöt matkan varrella. ähes kaikissa Kisan juniori- ja aikuisjoukkueissa vastuu on vain muutamien harvojen aikuisten harteilla. Toivomme, että joukkueen kaikki aikuiset (harrastavien lasten vanhemmat) ottaisivat silloin tällöin vaikkapa vain pieniä tehtäviä ja vastuita hoitaakseen ja tarjovat aktiivisesti itse jojoille ja valmentajille apua, jotta saamme turvattua toiminnan jatkuvuuden. Samoin toivomme toimihenkilöidemme pyytävän apua heti sitä tarvitessaan, jotta "mitta ei täyty" kaikessa hiljaisuudessa.

Kisan juniorisalibandytoiminta jatkuu tulevalla kaudella 2014-2013-syntyneiden ikäluokassa. Lisäksi Kisassa treenaa ympärivuotisesti viisi juniorijalkapallojoukkuetta. Suunnitelmissa on myös aloittaa koripallon alkeet 11-13-vuotiaille. Tiedotamme tästä syksyn salivuorojen käynnistyessä.

10-13-vuotiaiden höntsäsalibandylle saattaisi Lievestuoreella olla kysyntää, mikäli siihen löytyy innokas aikuinen ohjaajaksi. Yhteyttä voi ottaa: lievestuoreenkisa@gmail.com