Yhdistys - tietoa Kisasta

Historia

Lievestuoreen Kisa ry on perustettu 3.12.1927. Urheiluseuran perustamiskokouksessa, Haarlan selluloosatehtaan johtajan konttorissa, oli läsnä 24 henkilöä, puheenjohtajana Paul Hurme, josta tuli myös seuran ensimmäinen puheenjohtaja.

Seuran historiaa on koottu vuonna 2017 juhlavuoden blogiin, josta löytyy mm. kisalaisten muistelmia ja Harri Tapperin kirjoittama 60-vuotishistoriikki (v.1988).

Otamme edelleen vastaan muistelmia ja valokuvia seuran historian varrelta. Voit lähettää materiaalia osoitteeseen lievestuoreenkisa@gmail.com

Toiminta

Viime vuosina seurassa on ollut n. 350 jäsentä, joista suurin osa osallistuu harrasteryhmien toimintaan. Lisäksi seurassa on naisten kilpasalibandyjoukkue sekä naisten kilpalentopallojoukkue, jotka osallistuvat Keski-Suomen piirisarjoihin.

Lievestuoreen Kisa on yleisseura ja meillä on säännöllistä toimintaa jalkapallossa, salibandyssä, bocciassa, pesäpallossa sekä lentopallossa. Lisäksi järjestämme erilaisia liikuntatapahtumia sekä kursseja. Teemme paljon yhteistyötä muiden paikallisten toimijoiden kanssa ja olemme aktiivisesti mukana esim. erilaisissa markkina- ja toritapahtumissa.

Seuran toimintakausi alkaa 1.8. ja päättyy 30.9. Seuran johtokunta valitaan vuosikokouksessa, joka järjestetään loka-marraskuussa. Seuran säännöissä on kerrottu lisää vuosikokouksesta ja johtokunnan toiminnasta.

Seuran johtokunta kokoontuu Kisalassa (Liepeentie 7A), jossa järjestämme myös muita kokouksia sekä avointen ovien iltoja. Jos haluat varata Kisalaa kokousta tai omaa työskentelyä varten, ota yhteyttä: lievestuoreenkisa@gmail.com.

Seuran organisaatio

Visio 2027

Satavuotias Lievestuoreen Kisa v. 2027:

• Liikunnan ilo ja riemu näkyy toiminnassa
  • Yhteistyö on tiivistä lähiseurojen kanssa
  • Vapaaehtoisten määrä on riittävä laadukkaan toiminnan mahdollistamiseksi
  • Kisala on jäsenten mukava kohtaamispaikka
  • Lievestuoreella on hyvät liikuntaolosuhteet